TINGKATKAN ILMU PENGETAHUAN ANDA! Nadi ILmu Amalan Membaca

Friday, April 2, 2010

** `TRAVEL LAGI 2...~


Ada sambungan yek cite nih?... mcm movie plk... hehe...
Al-kisah, akhirnya ikut plan abang. Rupanya, b4 ke NS abang ada nak amik kawan kat tangkak. That's why... Tp meeting semalam..... x jadik ponn.. apa sudah jadi?... entah la. Ganti today. Rupanya bos abang nak buat jamuan makan sekali b4 dia gi umrah.. al-hamdulillah.... den ni bilo lg... maso kocik x mo la kigho... zaman x matang... ekekeke...

Semalam ibu bawa saya gi checkup lagi memandangkan ibu x puas hati tgk keputusan ujian darah yg sy buat ms checkup kat Temerloh. X pasal2 kena amik darah lg. Bkn sikit... sampai 9ml.. aiyooo.... dh le jenis x cukup darah.. apa blh buat.... sebelum amik darah, dok lama kat bilik doktor. kena check itu ini, kena tekan perut.. nak muntah dibuatnya... mual terus lps tu..

Apa pun, kepada yg setia membaca n my family, doakanlah sy sentiasa sihat n ceria. Paling penting, stay cute....aiseh... (wlupun x cute)..
Sekian..






   Nukilan;

2 comments:

temp. housewife said...

Akk doakan NUzmeens sihat.

NuZmEEn'S said...

Alhamdulillah.... mekasih byk2 kak.... =)
amin....

Related Posts with Thumbnails