TINGKATKAN ILMU PENGETAHUAN ANDA! Nadi ILmu Amalan Membaca

Wednesday, March 31, 2010

** `TRAVEL LAGI...~


ngeng..ngeng..ngeng.....
:p


Malam tadi abang balik lambat lg. Biasa la minggu last ni mmg mcm tu. B4 turu abang bagitahu esok (today) abang kije half day. Petang nak gerak gi HQ kat N9 sbb sok abang ada meeting. Semalam pun abang ada bagitahu so dlm fikiran ni ikut abang la. Tapi mlm tadi abang ckp nk turun johor dulu hantar saya kat rumah parents+bermalam (mlm ni) n sok pg abang gerak gi HQ. Habis meeting abang balik semula. Mlm tadi tunggu abang balik kije saya sempat potong kuku, wlupun dah lewat mlm tp nak tahan drpd tido punya pasal... :)

Tapi saya fikir drpd abang hantar saya balik johor n abang pusing balik gi N9 better sy ikut abang je terus mcm meeting hari tu.. Habis meeting kita balik johor sama2. Lagipun weekend ni mmg abang nak balik kampung. So x da la abang kena travel lagi jauh.. klu x, pusing2 kan letih.. Abang ckp abang risau klu sy sakit2 badan sbb skrg ni pun dah mudah sakit pinggang. Masa 1st checkup+buat buku, doktor kata baby sy besar n kantong saya kecik. Tp tu semua bkn masalah sbb alhamdulillah baby n saya sihat. sakit2, lenguh2 tu biasa la...

Sekarang ni masih tunggu abang balik kije. Dah nak kul 3. Kije kat office sini blm settle lg. So tunggu je la. Baju pun blm sepenuhnya packing.. Hope abang agree dgn cadangan sy. Klu ikut cadangan sy sekali jln je x payah pusing2. Lagipun dekat2 dgn hotel tmpt kitorg stay b4 ada restoran yg buat roti canai yg sgt sedap. nyumm... hehe...






   Nukilan;

2 comments:

+akufobia+ said...

nan cheese ada?

NuZmEEn'S said...

aiyoo... sudah habis la adik... kasi esok juga mari.... =p

Related Posts with Thumbnails