TINGKATKAN ILMU PENGETAHUAN ANDA! Nadi ILmu Amalan Membaca

Wednesday, June 9, 2010

** `PINDAH~



Dah 2 minggu kami (saya+suami) dok kat N9. Disebabkan office ubah plan, jd kami pun kena berpindah ke sini. Rumah kat Temerloh terpaksa ditinggalkan utk tempoh 3 bln. So selama 3 bln ni la terpaksa continue bayar. Rasa membazir pn ada. Tp terpaksa. Klu serah kunci kat tuan rumah means kami x da rumah bila balik Temerloh semula after 3 bln nnt. Nak cari rumah kat Temerloh bukan senang. Rumah yg kami sewa skrg ni pun ramai lg yg nak sampai ada yg marah kat tuan rumah sbb bagi kami sewa ruma tu. hmmm dh kenapa diorg ni nk mrh plk. 1st come 1st serve la...

Alhamdulillah dah selamat pindah kat N9 ni. Office yg carikan rumah n office byr separuh drpd harga sewa rumah. hmmm lega2... Even pindah kali ni x sesempurna mana... -brg2 dapur byk t'tinggal.. plus kereta x muat!.. tp semalam gi shopping dah beli brg2 dapur yg baru.. terrr.....paksa beli. Bising mak mentuaku... :p Apa blh buat...

Tp saya tgh risau skrg ni. Supposed checkup baby 7hb. Tp sampai hari ni x pergi lg. Ikutkan checkup kat Pahang tp bila dh pindah ni agak kelam kabut ckt. Bab checkup ni x blh buat main. X blh lewat.. Apa blh buat. Alhamdulillah abg x da masalah nk hantar sy checkup esok. Jgn kena marah sudah sbb sok dh 10hb. hmmmmmmmmm....






   Nukilan;

No comments:

Related Posts with Thumbnails