TINGKATKAN ILMU PENGETAHUAN ANDA! Nadi ILmu Amalan Membaca

Friday, July 23, 2010

** `CONTEST - BERAPA EKOR ANAK SAYA..?~



Assalamualaikum semua.....

Hari ni saya jalan2 lagi. Terjah menerjah blog2 yg saya jumpa. At last jumpa blog yg ada gambar kucin yg tomey ni... Dah memboyot gitu.. Nama dia Omie. ...oo mi goreng, mi bandung, mi gulung... hehehe.... "Jgn mare kak irma...:p.."

Dlm contest ni saya kena teka agak2 berapa ekor anak Omie yg akan keluar nanti. So teka punya teka...belek punya belek perut si Omie ni.. maka jawapannya ialah??... 4 ekor. Wah.. bila dh lahir nanti anak2 Omie ni mesti ngiau2, gigil2 nak jalan gi kat mak die..nak cucu la... hehe comel2.. Saya mmg sgt sukakan kucing.. :))

Skrg ni nak tag mengetag plk..hehe... Kpd mereka yg ditag, klu tak join mmg lah rugi woo...hehehe...
Mereka ialah:  1) Farihah
                       2) Kak Mastura
                       3) Kak Raihana Hayati
                       4) Mawaddah
                       5) Syazwani
                       6) Kak Suhaili
                       7) Afra'

Oleh itu,
KLIK DI SINI UNTUK MENYERTAI CONTEST
www.iristory.blogspot.com

Kawan2, mari sama2 kita teka...

Ni la dia si Omie..... 

"meow2...tengok la perut saye nie"...

Selamat Mencuba dan Berjaya kepada Saye... Yeay!
~ekekeke... Aminnn...






   Nukilan;


No comments:

Related Posts with Thumbnails