TINGKATKAN ILMU PENGETAHUAN ANDA! Nadi ILmu Amalan Membaca

Thursday, July 22, 2010

** `GIVEAWAY CONTEST~

::Miakididdles Giveaway::


Assalamualaikum.....
Ahaa.. Buat pertama kali saya memberanikan n merajinkan diri utk join giveaway contest. Sblm ni bukan tak rajin tapi bila try je tak jadi. Hopefully kali ni menjadi. Tak blh jadi bila blog beku, nak buat aktiviti. So, sbb tu saya join contest Miakididdles ConWay ni.

1.  Sbb apa saya teruja nak join?.. Tengok badge je dah menarik.. cantik dgn gambar kartun n kreatif..
Apa lg, sy pun join la...:)
2.  Follow udah, add udah, letak badge udah, tag member pun udah...
Mereka ialah:
i) Kak salihah
ii) Kak Uswah 
3.  Now, nak suggest how to improve blog Momma Mia kite ni...:).. Actually blog Momma Mia dh cukup cantik bagi saya.
Colourfull n ada kelap kelip lagi..
Tambah pulak dgn gambar2 si comel Damia n Dzakirah.
Maklumlah, sgt suka tgk baby yg kiut miut ni.. :)
Just to say,
apa kata background colour ditukar kpd warna yg lbh
cerah ckt.. Hmm tu je la. Yg lain semua okeh...
Nak banding dgn blog saya, lg tak
chantek...uhh malu.....
4.  Nway, Happy Becoming Birthday to a
cutey little girl...
 Damia.....
--> sgt suke tgk gmbr nie...
5.  Lastly, hope percubaan n pembabitan saya buat kali
pertama ni dapat menambat hati penganjur..
hehe...
Thanks Momma Mia... n to Tecik Craft too... :))





 
   Nukilan;

2 comments:

Momma Mia said...

ok checked. Thanks for the comments sis. Good luck

NuZmEEn'S said...

Thank you Momma Mia.. :)
Good Luck 4 me. Caiyok!

Related Posts with Thumbnails