TINGKATKAN ILMU PENGETAHUAN ANDA! Nadi ILmu Amalan Membaca

Friday, January 14, 2011

** `OHH CIKEDIS.....~

Assalamualaikum. Kawan-kawan serta parents makan apa je lunch hari ni? hehe... sure lepas ni ada mesej masuk.

Walaupun saya seorang pengamal gizi seimbang tapi kadang2 tu kemaruk nak makan cikedis pun ada jugak. Entah nape saya jadi crazy corntoz hari ni.


Ni dia snek yang saya gemari. Dulu lagi dah sukakan snek ni tapi tak de la heran sangat. Bila shopping nampak snek ni tak beli pun tak pe. Kelmarin shopping dah lalu area jajan2 tiba2 je hubby tanya. "Ni.. tak nak beli apa2 kat sini?" Saya main jawab je "Boleh la. Nak yang pink tu". Semalam baru bukak tapi makan tak habis. Gulung2-ikat-simpan. Then hari ni teragak nak habiskan. Tiba2 macam tak cukup pulak. Abanggg..... nak kopok ni lagi?..... :P

Tapi if tak beli lagi pun tak pe. Kesian baby Asyraf.. coz apa2 yang bonda makan Asyraf juga akan makan.., melalui susu. Tapi kalau dah beli...makan je la. ahaiii..... Yang penting mesti makan berat. Snek ni as selingan je...

=)







  Nukilan;

No comments:

Related Posts with Thumbnails