TINGKATKAN ILMU PENGETAHUAN ANDA! Nadi ILmu Amalan Membaca

Monday, August 23, 2010

** `SAYA MENANG... :D~

Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah, setelah sekian lama tak jenguk  blog (mcm lama sgt jer...) akhirnya berkesempatan juga hari ni. Tup tup buka blog saya tersenarai antara pemenang Miakiddle Giveaway... ada rezeki di situ... Alhamdulillah... :)
Tak kira apa2 pun hadiah saya gembira!. Dan hadiah yg bakal saya terima nanti memang saya dah niatkan nak tujukan khas buat baby saya yang bakal lahir tak lama je lagi...:)

Owh buat masa ni tak dapat nak paste gambar... ada problem kat mouse punya right click. Tapi tak pe, bila dah boleh saya edit entry ni nanti...

Semestinya tak lupa untuk ucapkan terima kasih pada Momma Mia and her little sweety baby Damia yang telah memilih saya... :) Ni lah pembakar semangat and permulaan utk saya terus join any giveaway... :)
Caiyok! hehe...

p/s: kpd diri sendiri, selamat menerima hadiah... ;D







   Nukilan;

4 comments:

Hezesuze said...

wah tahniah uols...rezeki di bln ramadhan tu...huhu

Momma Mia said...

Tahniah sekali lagi.. make sure emailkan alamat & no hp sebab nak hantar hadiah nih. Ada lagi 2 org yg belom bagi

NuZmEEn'S said...

Tq2 wahai hezesuze...:)

Momma Mia: Alhamdulillah, maklumat dah diberi n hadiah pun dah sampai...
Terima kasih banyak2... :))

+akufobia+ said...

wahh.

Related Posts with Thumbnails