TINGKATKAN ILMU PENGETAHUAN ANDA! Nadi ILmu Amalan Membaca

Wednesday, October 6, 2010

** `CAKK!~ MOOD DATANGG.....~

Assalamualaikum semua..... :)

Entah tiba2 mood nak berblog muncul malam ni. Actually, paksa diri.. haha....
Well, dah lama tak jenguk blog. Dah berhabuk, bersin2.. hacchum!! hehehe...
Tengok entry sebelum ni tak edit2 so malas dah nak usik. Biar je la gitu. Akan ku upload gambar hadiah kat sini..

 




Cantik tak?... Saya panggil ketam sepit sebab dia ada sepit kat tengah2 ketam tu, boleh letak memo.. dapat dengan beg kertas tu sekali. Jam kat belakang tu sendiri punya.. hehe...
Hadiah ni sampai rumah time saya kat hospital, bersalinkan Asyraf. Happy... tapi tak tahu macam mana nak tunjukkan kat Asyraf. hehehe... Kena la tunggu Asyraf besar... :))






   Nukilan;

4 comments:

Hezesuze said...

cantik jam tu...klasik sgt2..hehe

NuZmEEn'S said...

Hehehe... simple je kan?.. but nice. Hadiah tuu... :)

Momma Mia said...

Alhamdulillah. sampai juga.

NuZmEEn'S said...

ye.. dah letak cantik2 dh kat bilik. hehehe...

Related Posts with Thumbnails