TINGKATKAN ILMU PENGETAHUAN ANDA! Nadi ILmu Amalan Membaca

Wednesday, October 13, 2010

** `I'M A MOM!~

Alhamdulillah, saya kini telah pun bergelar ibu...
Dan di bawah ni adalah gambar2 si comel, Muhammad Asyraf Uzayr Bin Abdullah Umair... banyak gambar gelap. Layan je la ek...


New born


Asyraf dengan walid



Baru lepas mandi..



Asyraf dalam bakul... bestnyee....:)



Mimpi apa tu?... :))


...that's all.. daa... (*_^)






   Nukilan;





5 comments:

Momma Mia said...

Alhamdulillah. Alahai soo comel baby tuh. Teringat balik masa melahirkan 2 puteri kita.

Selamat berpantang & happy breastfeeding!!!

Mama Kembar said...

congrats! and welcome to d wonderful world of motherhood :-)

NuZmEEn'S said...

momma mia: terima kasih... hehehe mmg tak boleh lupa kan? Lepas ni boleh plan nak dapatkan putera pulak.. hehehe

mama kembar: Thanks mama... :) Yeah, motherhood world..... :))

Hezesuze said...

tahniah weols ucapkan..mesti besh kan dapat baby dan bergelar ibu...

tapi lebih elok baby baru lahir kalo tdo dibedung kan uols...nyenyak dia tdo nnti...

NuZmEEn'S said...

Terima kasih... :))
Betul2... tapi baby kite ni buat masa ni hanya bedung time malam jek sbb badan n kepala dia naik rashes.Bawa check kat pakar kanak2 dia ckp sbb baby panas. Tu sbb siang kite tak bedung n ngiringkan dia,kejap2 je la pasal rashes kat belakang badan n leher banyak..
Alhamdulillah lega, skrg ni dah mula kurang... :)

Related Posts with Thumbnails