TINGKATKAN ILMU PENGETAHUAN ANDA! Nadi ILmu Amalan Membaca

Wednesday, June 17, 2009

** `OH MY GOD!...~





Assalamualaikum kepada sume kwn yg setia.. Tanpa disedari dah lame x on blog ni. Start sign up in year 2007 smpai laa ni br nk on. Itu pun ble tgk blog2 mereka2 yg ada blog, br t'igt diri sndri pn ade blog. X brpe rajin nk update blog ni sbb sblum ni busy mengajar. Idea asl nk buat blog utk sefamily tp byk keje. 2 yg x smpat n t'biar lame mcm tu je..



Especially for member2 SMIH, sorry ye..ana dh lame xon blog ni trs jadi lupe..lbh kerap on fs.., lgpun antunna ramai dlm list fs ana. Ana update blog baru ni guna email address yg skrg ana gune. Email address yg lame dh kena baned kot sbb dh jadi labu peram..hehe... Tp sedih sbb cite2 masa zaman sekolah dulu sume ada dlm tuu.....:'(.. Apa2 pn, yg pntg kte still close k..



Ana cuba utk cte kan pngalaman ana tp x dpt nk detail la.. Mana2 post yg ana smpan ana display blk k.



Kpd member2 Munshi, alamak...sorry le ekk... Ala xpe la... no phone kn ada...:)..



Ok, Ukhuwah fillah...

Slm.







   Nukilan;

No comments:

Related Posts with Thumbnails